Vacatures in Twente en daarbuiten

Bekijk onze vacatures

TwenteXL op een kruispunt in je carrière

Vacature aanmelden

IT vacatures

Vacatures ICT

Werken @SmartR

Waarom SmartR...

SmartR is georganiseerd op basis van passie en talent. Juist datgene wat jou drijft, dat wat jij meebrengt is voor SmartR leidend. Bij SmartR is daarom altijd plek voor een bevlogen professional, omdat zij er in geloven dat persoonlijke kracht de club verder kan helpen. Wij zijn altijd op zoek naar talent! Het succes van SmartR heeft de afgelopen jaren gezorgd voor ruim 25 mooie corporatieklanten, duurzame samenwerkingen en een team van 11 getalenteerde en passievolle consultants. Wauw! Dit succes smaakt naar meer! Ze willen graag het succes uitbouwen en verder groeien. Daarom zijn ze continue op zoek naar goede mensen.

Op dit moment zoeken ze specifiek naar de volgende professionals: Functioneel beheerder

Functioneel consultant

Ken of ben jij degene? Kijk verder, reageer en wij gaan koffie drinken! Wil je graag bij SmartR werken maar zie je niet direct de passende vacature? Geen angst, ze zijn altijd op zoek naar goede medewerkers. Heb je een afgeronde IT of Bedrijfskundige achtergrond? Net van school of al werkervaring opgedaan en denk jij van meerwaarde te zijn voor SmartR? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar r.beuker@twentexl.nl en ook dan drinken we gauw een kop koffie samen!

Open sollicitatie / werken @SmartR Wat kan SmartR je bieden? Wanneer je voor SmartR kiest dan kies je voor een jonge en ambitieuze organisatie die midden in het leven staat en continue werkt aan het slimmer maken van haar klanten én haar mensen.  Ze bieden meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair en bieden je volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen als professional binnen een zelf-organiserend team. Van SmartR krijg je vertrouwen, vrijheid maar natuurlijk ook verantwoordelijkheid. In een grote mate van zelfstandigheid helpen ze  je elke dag te excelleren en klanten een stap verder te helpen. Naast je dagelijkse werk is contact met je collega's natuurlijk ook belangrijk, bij SmartR komen ze regelmatig bij elkaar om kennis te delen, elkaar bij te praten over lopende zaken en ontwikkelingen in de sector, aansluitend genieten ze daarna dan van een heerlijk diner. Ook de lol wordt niet vergeten. Elk jaar organiseren ze hele gave uitjes en hebben ze bijvoorbeeld een heerlijke zomerbarbecue. De onderlinge sfeer is er een die wordt gekenmerkt door drive, humor en elkaar helpen.

Neem gelijk contact op

Je wil niet langer wachten en gelijk meer weten?
Neen direct contact op met:
Rob Beuker
06-38828876
r.beuker@twentexl.nl

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

TwenteXL werving & selectie

Aanslagsweg 18
7622 LD Borne

T: 074- 266 0100
M: 06- 48 50 1999
M: 06- 388 288 76
M: 06- 1487 2664
E: info@twentexl.nl

OTYS Recruiting Technology © TwenteXL werving & selectie 2019 | Voorwaarden | Linkpartners | Sitemap
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
TwenteXL gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close