Vacatures in Twente en daarbuiten

Bekijk onze vacatures

TwenteXL op een kruispunt in je carrière

Vacature aanmelden

IT vacatures

Vacatures ICT

Staat u open voor verandering, TwenteXL wijst u de weg! Vast en zeker!

Vast en zeker

Concrete vacatures voor vaste blijvende posities met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of startend in een jaarcontract. Dat is waar TwenteXL voor staat. Anderzijds doen zich steeds meer mogelijkheden voor als het gaat om projectmatige opdrachten, waarvoor TwenteXL en de organisaties vaste afspraken met u als kandidaat kunnen maken. 

Selectie uit bestand

Bent u ingeschreven bij TwenteXL dan kunnen wij u actief selecteren uit ons bestand en benaderen voor vacante functies van onze opdrachtgevers. Soms kiest een opdrachtgever er voor een vacature tot nader order zogezegd “onder de pet” te houden. Ook voor deze "verborgen" vacatures kunt u via TwenteXL in aanmerking komen. Komt u interessante vacatures van ons tegen in de media en bent u reeds ingeschreven en heeft u nog vragen dan is een e-mail of telefoontje voldoende. Bij interesse koppelt u of koppelen wij uw kandidatuur eenvoudig aan de procedure. U hoeft dan niet actief te solliciteren.

Vrijheid en Ruimte

Twents landschap: Vrijheid & Ruimte

TwenteXL werkt graag samen met partijen die elkaar vrijheid en ruimte bieden. Daarmee bedoelen we dat wij voor kandidaten en opdrachtgevers zoeken naar mogelijkheden om tot elkaar te komen op het gebied van functie-inhoudelijkheid, verantwoordelijkheid of bevoegdheid, maar ook qua primaire, secundaire of overige voorwaarden. Welke ruimte is er voor onderhandeling? Van welke vrijheid en zelfstandigheid is sprake in keuzes, beslissingen, bevoegdheden en wensen? Hoe zit het met ontplooiing, ontwikkeling of ondernemerschap? Wij wijzen u graag de weg naar een gewenste positie binnen een bij u passende organisatie.

Aktief zoeken en aanbieden

Vele opdrachtgevers behoren tot onze relatiekring. Daarnaast kennen wij de markt. Wij zijn in staat kandidaten met een passende achtergrond en persoonlijkheid (na akkoord door u) vrijblijvend onder de aandacht te brengen van, ofwel aan te bieden aan de juiste potentiële bedrijven en bij de juiste contactpersoon. Dikwijls slagen we er zo in een vacature voor u als kandidaat te creëren.

Selecteer hieronder voor:

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

TwenteXL werving & selectie

Aanslagsweg 18
7622 LD Borne

T: 074- 266 0100
M: 06- 48 50 1999
M: 06- 388 288 76
M: 06- 1487 2664
E: info@twentexl.nl

OTYS Recruiting Technology © TwenteXL werving & selectie 2019 | Voorwaarden | Linkpartners | Sitemap
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
TwenteXL gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close